Hvad skal man lave i Chiang Mai's Wat Ket-distrikt

 
Anonim

På østsiden af ​​Mae Ping i Chiang Mai er Wat Ket kvarteret. Hjem til underholdende lokalbefolkningen, udenlandske missionærer og kinesiske handlende, der bragte varer via vandvejen, viser spor af dette kvarters fortid stadig i dagens mange boutiquehoteller, flodbredder, eklektiske butikker og nattelivssteder.

Mens første gangs besøgende til Chiang Mai kan holde sig til de bedre kendte dele af byen, som f.eks. Old City og Nimmanhaemin, fortjener Wat Ket at blive opdaget. Kør mod Charoenrat Road mellem Nakorn Ping og Narawat Bridges for at udforske til fods, hvor du kan tilbringe en eftermiddag i lokale butikker, hente souvenirs og behandle dig selv til middag og drikke langs floden.

Mal en miniature elefant souvenir på Elephant Parade House

Elephant elskere bør gøre en beeline for Elephant Parade House, lige ved Kaew Nawarat Road, hvor besøgende kan male en 15cm elefant statue souvenir. Udsmykning af en af ​​disse miniaturer får dig ikke kun en unik og personlig gave, men en del af salgsprovenuet understøtter også elefantbevaringsindsatsen. Ikke den kunstneriske type? Du kan købe en Elephant Parade replika i varierende størrelser her og stadig bidrage til denne sociale virksomhed. Ellers kan du blot gennemse udstillingen af ​​elefanter, nogle stående 1, 5 meter høje, malet af kunstnere og berømtheder fra hele verden. Livsstil elefant statuer skaber også skue over hele kloden hvert år siden 2007, med udstillingsture, der tegner en anslået 100 millioner besøgende over hele verden. Slip løs din kloge og kreative side med denne etisk orienterede årsag.

Gå tilbage i tiden på Wat Ket Karam

Bygget i 1400-tallet, er buddhistiske tempel Wat Ket Karam hjertet af kvarteret. Dens grønne grunde er prydet med et dekorativt tempel, chedi, munkekvarter og endda et lille museum, der er vært for en samling af historiske genstande og fotos fra området. En af de bedste måder at nå Wat Ket Karam og distriktet generelt er ved at gå over broen fra Wororot Market på vestsiden af ​​floden mod øst. Den maleriske vej bringer dig lige ind i templets ejendom.

Få dyrket på Cannonball Gallery og The Meeting Room Art Cafe

Designet primært som et møde- og galleri plads til lokale reklamer, finder du Cannonball Gallery og The Meeting Room Art Cafe i et traditionelt træhus langs floden, fyldt med malerier, bøger, smykker og meget mere. Stedet installerer en ny udstilling hver anden uge og giver unge kunstnere og kunsthåndværkere en platform for deres arbejde, og rummer regelmæssigt workshops og arrangementer, som f.eks. Open mic poetry nights. Kom i kunsten, bland med lokalbefolkningen og nyd bagværk og kaffe i en bygning.

Påfyld og opfrisk på Woo Cafe

Et skridt ind i den blomsterfyldte Woo Cafe vil få dig til at glemme de varme og travle gader udenfor. Der serveres en varieret menu med thailandske og vestlige favoritter, fra Chiang Mais berømte khao soi nudler til grillede ostebandwicher med pesto. Den rummelige cafe er et glimrende sted at genoplade blandt hundredvis af friske blomster og eklektisk indretning. Se et kaffe krus eller en candleholder du kan lide? Chancerne er, at du kan finde den i den vedlagte hjemmevarebutik til køb. Caféen er også kendt for sit lokkende udvalg af kager og et ovenpå kunstgalleri.

Tilføj til din tesamling på Vieng Joom On Teahouse

Sammen med en elegant atmosfære tilbyder Vieng Joom On Teahouse et imponerende udvalg af op til 50 slags premium te fra hele verden. Stop ind i den farverige butik, som du nemt kan få øje på ved sin rosa yderside, for at opdage en ny blanding eller ophold for at nyde en sød behandler og omhyggeligt brygget drikke i den lyse og muntre salon. Hvis den beroligende atmosfæriske stemning inde i tehuset ikke er din ting, kan du også tage din te uden for Mae Ping havudsigt.

Pick up naturlige produkter på Botanic Pantry

Dedikeret til at bevare og fremme naturlig velvære gennem traditionelle thailandske urter og behandlinger, har Botanic Pantry et interessant udvalg af produkter, såsom naturligt tandpulver og olie-trækkende blandinger. De små batchkoncoktioner giver unikke Chiang Mai-gaver, komplet med minimalistisk emballage, der minder mere om en hip Portland-handelspost end en thailandsk butik.