Besøgende til Canada kan købe en sølvmønt til ære for Meghan Markles ægteskab med prins Harry

 
Anonim

Hvis du planlægger at besøge Canada snart, vil du være i stand til at købe en nyudgivet sølvminde for at hedre prins Harry of Wales og den amerikanske skuespillerinde Meghan Markles kommende bryllup. Royal Canadian Mint afslørede den officielle kongelige bryllupsmønt til fejring af parrets bryllupsmøde den 19. maj.

Designet af canadisk kunstner Joel Kimmel, mønten har en gravering af et af de officielle engagement billeder af det kongelige par. Denne skildring er kantet med canadiske ahorn blade sammenflettet med roser og escallop skaller fra Prince Harry's våbenskjold. Tre Swarovski krystaller brænder portrættet, som en nikkelse til designet af Meghan's tre-sten diamant forlovelsesring. Dronning Elizabeth er afbildet på bagsiden af ​​mønten, som har en begrænset udtag på 15.000 og sælger til CAD 104, 95 (82, 38 USD)

Canada er et specielt sted for prins Harry og Meghan, fordi skuespilleren boede der, mens hun filmade sin rolle på det amerikanske drama, dragter. Prinsen besøgte hende flere gange og var vært for Invictus Games der, en international multisportshændelse, han skabte for sårede eller syge væbnede servicepersonale og deres tilhørende veteraner.

"Mynten har en stolt historie om at fejre kongelige milepæle og lave en sølvsamlermynt til at lykønske prins Harry og Meghan Markle med deres ægteskab. Det er vores seneste udtryk for Canadas særlige tilknytning til den kongelige familie", siger Sandra Hanington, formand for og administrerende direktør for Royal Canadian Mint.

Mønten er tilgængelig på Royal Canadian Mint's butikker i Ottawa og Winnipeg, samt via Mint's globale netværk af forhandlere og distributører, herunder deltagende Canada Post Outlets. Det kan også bestilles online her.