UK og Europa sne: går ikke hvor som helst? Her skal du gøre næste. - 's rejse blog

 
Anonim

Julegrinken er på arbejde i hele Storbritannien og Europa, der sner folk i - og lukker lufthavne, herunder Heathrow (LHR).

Forsøger du at komme ud eller komme ind? BBCs rejseside har seneste opdateringer til lufthavne i hele Storbritannien, mens The Guardian har live opdateringer om vejrforholdene og hvordan det påvirker alle former for transport.

Hvis du vil tilslutte andre mennesker fanget af sneen, startede Lonely Planet en tråd på Thorn Tree forumet, hvor du kan chatte med andre rejsende. Du kan også oprette forbindelse til folk gennem Lonely Planet's Facebook og Twitter.

Heathrow Lufthavns Twitter-konto er en nyttig kilde til opdateringer. Hvis du vil vide, om du vil kunne flyve, skal du tjekke med dit flyselskab - Heathrow har en liste over alle deres kontaktoplysninger og hjemmesider. Kan ikke komme videre til dem? Flyselskabernes Twitter-konti kan faktisk være en god måde at få deres seneste komm. Her er nogle få til at komme i gang:

@AirFrancefr
@AirCanada
@airnzuk (Air New Zealand)
@AmericanAir
@british_airways
@cathaypacific
@continental
@KLM_UK
@MAS (Malaysia Airlines)
@QantasAirways
@UnitedAirlines
@VirginAtlantic

For passagerperspektivet på jorden er #heathrow en stor kilde til opdateringer minus enhver tur.

I mellemtiden har Lonely Planet's forum nogle nyttige links med folk, der snakker om relaterede problemer. Ligesom hvad er flyselskabernes forpligtelser, hvis flyafgange aflyses på grund af dårligt vejr? Det er også bare et godt sted at snakke om den seneste sneopdatering og gøre det eneste, du kan gøre, når alt andet fejler: vent. Det er enten det eller foregiver du er et andet sted ...