Rejsetips: Vigtigt gear til camping og vandreture

 
Anonim

Camping og vandreture går ofte hånd i hånd. Rejsende kan komme tæt på naturen, holde sig tilpas og se dyrelivet med den ekstra bonus at spare nogle penge på en tur ved at nyde billige (eller gratis) campingpladser i stedet for vandrerhjem og moteller.

Uanset dine grunde til at ramme det store udendørs, her er nogle gear anbefalinger til når du pakker til din næste tur.

Til campisterne

 • Telte: Disse kommer i et stort udvalg af former, størrelser og priser. Hvis du ønsker at rejse lys og ikke kan gidde at tage op og rive et telt, skal du overveje en swag / bedroll / bivi sæk. Dette er en kompakt, rammeløs, vandtæt lærredrulle, som hurtigt kan opstilles. Vandrere, der forventer vådt jungle terræn, tager ofte en vandtæt rejsehængekøje. Disse er nyttige til at holde dig væk fra jorden, og dem med myggenet er en gudstjeneste.
 • Sovepose: Pak den rigtige til dit klima. Generelt, jo mere du betaler, jo mere kompakt får tasken. Glem ikke at tage med en sovende matta (Bear Grylls har ret til at anbefale dem). Det gør ikke kun din søvn mere behagelig, men fungerer også som isolering mod kulde fra jorden.
 • Pakning: Hold tøjet tørt (vigtigst af alt, sokker og undertøj) - Kast dit gear i tørposer som disse lavet af Ortleib (ortlieb.com). Tag en behagelig dag rygsæk til vandreture og ikke overpakke

  .

  så lad den frisbee være hjemme.

 • Tøj: Få det bedste du har råd til. Lette, hurtige tørre bukser / shorts lavet med åndbart stof som Goretex er flotte. En vind / regnjakke eller skal er praktisk til håndtering af uvejr. Tag med en mikrofiberhåndklæde, da den er kompakt, kan absorbere meget fugt og tørrer hurtigt.
 • Kaffe: Hvem siger, at du skal forlade dit koffein hit, når du er ude i naturen? Tag med en isoleret kop og MSR-mugmaten (cascadedesigns.com/MSR). Dette nemme at rengøre bærbare filter sidder i koppen. Bare tilføj kaffe, varmt vand, stejle, fjern, drik din kaffe og dump grunde. Sande kaffe snobs vil selvfølgelig tage med friskbrændte hele bønner og en bærbar håndkværn som denne af Hario (hariogear.com.au).
 • Mad og drikke: Der er mange lejrkomfurer, men der har været en smule buzz omkring lav-røg og yderst effektiv Woodgas Camp Komfur (spenton.com/woodgascampstove). Få bibelske og overfør din vin til en vinkoge for at spare med tunge og brudbare vinflasker.
 • Vandrensning: Hvis du ikke har planer om at lukke liter H2O og få adgang til en strøm eller et vandhul, skal du pakke nogle rensende tabletter. For de mere gadgety sorter, prøv Steripen (steripen.com/travel) eller MSR Miniworks EX Microfilter (cascadedesigns.com/msr/water-behandling-oghydrering). De tidligere zaps bakterier med UV og sidstnævnte har filtre til at rense dit vand.
 • Solar oplader: Gå ikke glip af et andet e-mail eller Facebook-indlæg, og hold dine gadgets kørt op ved hjælp af en bærbar sol oplader som dem, der er lavet af Joos (solarjoos.com). Men for en ændring, hvorfor ikke overveje at tabe nettet helt?
 • Salver, cremer og pulver: Vi indrømmer sheepish at have glemt at tage med insektmiddel og solcreme og slutte en tur kløe på grund af solbrændt, mygebit hud. Ikke rart. I tropisk terræn anbefaler vi at tage med stikkende varmepulver. Dette kølepulver giver lindring af sved og udslæt. Når du døses på din krop om natten hjælper det dig også med at give dig tilstrækkelig lindring til at sove dig.
 • Basis førstehjælpskasse: sæt et kit sammen, der indeholder en kold kompressionspakke, bandager, sterile klud, klædning, klæbebånd, antiseptisk creme / vask, plaster og smertestillende midler. Glem ikke at få et crash kursus på grundlæggende HLR.

Til vandrere