Tidsrejse: Det sjove du kan have krydser tidszoner - 's rejse blog

 
Anonim

Krydsning af tidszoner er normalt noget at klage over - eller i det mindste mildnet. Efter alt bliver det kaos på din krop ... for ikke at nævne din mobiltelefon. Og det er en komplet besvær, hvis du skal tage medicin på bestemte tidspunkter.

Men der er måder, du kan lave et tidszoneforandringsarbejde for dig, især hvis du er på vej mod vest og baglæns i tide (det nærmeste, vi skal rejse). Og det er bestemt mindre rodet end at krydse ækvator for første gang. Her er nogle forslag til at arbejde de irriterende tidszoner til din fordel:

Udvid en fødselsdag. Min 12 års fødselsdag blev brugt hjemme i New Zealand, i luften tjekke pilotens visning fra cockpit (svært at tro, det var nogensinde muligt, endsige opmuntret), og derefter i Disneyland. Praktisk perfekt på alle måder. Brug disse tidszoner til virkelig at forøge fejringen af ​​dig og dermed bevise din internationale appel.

One-upmanship. Slog en anden til slaggen - ved at gøre noget i en tidligere tidszone end din ven. En Lonely Planet medarbejder har endda brugt denne strategi til at blive født først. Vivek Wagle forklarer hvordan: 'En af mine venner blev født dagen før mig i samme år. Imidlertid er jeg faktisk ældre end han er, fordi han blev født i USA om aftenen, og jeg blev født i Indien tidligt om morgenen. '

Chase midnight - bringe det nye år over hele verden. Det er formentlig ikke et tønde grin, der bliver fastgjort til økonomi på nytårsaften, men du kan fejre en hel swag af steder ved blot at blive på et sted og tjekke ud for hver tidszone, da den rammer midnat. Denne praktiske serviet hjælper dig med at spille nytårsaften med at drikke bingo, mens dette websted selv har en nedtælling for hvert land.

Gå så langt som muligt i en tidszone. Ok, så det er det modsatte - og mere en måde at holde fast i en tidszone, du virkelig kan lide. Forummedlem Johann ønskede at køre så langt som muligt i USA uden at ramme en ny tidszone. Så undrede han sig: er det længste kørestik, en person kan gøre i vestlig retning, inden han krydser ind i den næste tidszone fra Perce, Quebec, Mabella, Ont (1673 miles eller 2-1 / 2 dage)? Forummet havde nogle gode svar.

Har du spillet med tidszoner og vandt? Lad os vide.