Denne fyr har et drømme liv, der rejser verden og arbejder som kæledyrssitter

 
Anonim

At rejse verden og spare penge på indkvartering ved kæledyrssamling virker stort set ligesom drømmescenen for os. Det er en realitet for den heldige engelske mand, Chris Jones, der i øjeblikket rejser gennem Ukraine som led i en bilferie rundt i Europa.

Chris (29) kombinerer sin kærlighed til rejse og freelance animation arbejde med kæledyrsiddende og frivillige muligheder med dyr. Han begyndte freelancing efter at være blevet overflødig fra et designkontor i Manchester for tre år siden og har været på rejse i de sidste to år i hele Europa, Syd og Sydøstasien, Australien og New Zealand. "Jeg startede kæledyrsiddende for at spare penge på indkvartering mens freelancing i New Zealand og indså, at det var sådan en sjov og givende måde at rejse, " fortæller han Lonely Planet.

"Jeg får tilbringe min tid at lave venner og lege med alle slags dyr, mens jeg har et hjemmebase på nye steder. Jeg er tilmeldt en hjemmeside, der forbinder kæledyrsitter til ejere, der har brug for deres kæledyr, passet, normalt mens de går på ferie. Du laver en profil, går gennem sikkerhedskontroller og verifikationer, og så handler det om at sælge dig selv som den rigtige person til at passe på folks katte, hunde, fugle og endda husdyr. Normalt arrangerer du et telefon- eller videosamtal for at chatte med hinanden og gå over kæledyrssætet mere detaljeret, før du bekræfter, at det er et passende sted for begge parter. "

Pet-sitting har set Chris som bor på nogle smukt kølige steder, herunder et 600 år gammelt sommerhus på det engelske landskab, et hus inden for berøring af de schweiziske alper og en lejlighed i Paris med udsigt over Eiffeltårnet. Han har også haft nogle sjove oplevelser, mens han arbejder med dyrene, og hans råd skal være forberedt, hvis du ser efter hvalpe.

"De kan være en håndfuld at passe på, især fordi de kan lide at udforske verden gennem deres mund, så du er konstant på vagt for at se, hvad de kan spise eller tygge på, " griner han. "En hvalp jeg kiggede efter fik meget spændt på at se en hare på landet, der var næsten dobbelt så stor som den. Det greb mig, og jeg fandt mig selv løbe rundt som en lunatisk råbe efter hvalpen, som syntes det var sjovt at spille et spil at jagte haren mens hun blev jaget af et menneske. Hvis du vil have det nemme liv, koncentrere dig om katte! "

Et indlæg delt af Chris Jones (@chrisjones_ynwa) den 3. maj 2018 klokken 8:34 PDT

Mens han var i New Zealand, så han efter nogle grise på en gård, der havde tendens til at undslippe deres penn og følg ham hele dagen, generelt grave hasselnødder ud med deres snouts eller forsøge at spise hans wellies. "Jeg nyder en god smule lokal ost en frokosttid, da jeg hørte meget grinning udefra, " siger han. "Jeg løb ud for at se seks grise, der løb oprivning og nedrivning af poser af friske hasselnødder, nyplanterede hvidløgssenge og andre afgrøder, de kunne få deres trotters på."

Chris skal til Chisinau, Moldova snart at frivillige med en hund og kat helligdommen med over 500 hjemløse dyr. Han har et par pet-sits lined up tilbage i Storbritannien senere i år, og planen fremad er at fortsætte siddende og rejse eventyr i Sydamerika næste år. "Mange mennesker er overraskede, når jeg siger, at det ikke er betalt arbejde, men det er en ideel situation for mig, " siger han. "Jeg får tilbringe min tid med dyr, mens jeg rejser og freelancer."

Følg Chris eventyr på sin Instagram side her.