Denne lufthavn taler et ærlighedbaseret mad- og drikkeafgang for passagerer i

 
Anonim

En lufthavns passagerers integritet er ved at blive testet med det forestående forsøg på en ærlighedbaseret mad- og drikkeafgang. Dublin Lufthavn har lavet sammen med fødevareudtag Marqette på Terminal 1 for at installere et ubemandet Honest Eats Co. køleskab, der vil blive lager med op til 73 produkter, herunder sandwich, wraps, salater, kager, snacks og drikkevarer. Passagerer, der kaster igennem den irske lufthavn, vælger hvad de vil have, og betaler for det ved en kontantløs selvbetjeningskasse, der accepterer kort og mobilbetalingsansøgninger.

Køleskabet vil sende beskeder til Marqettes køkkener, da salget er lavet for at sikre, at passende lagerbeholdninger opretholdes. Den indledende prøve vil vare i omkring fire uger, men den langsigtede plan vil muligvis se små ærlige spise enheder placeret på tværs af lufthavnen i områder, der har brug for et kvalitetsmøde- og drikkevaretilbud, men har ikke plads til en fuld café. "Vi søger konstant at forbedre passageroplevelsen på Dublin Airport og er glade for at arbejde sammen med Marqette for at prøve det nye Honest Eats-koncept", siger Vincent Harrison, MD i Dublin Airport.

Dublin Airport har drevet et ærlighedssystem for sit Plane Water-mærke siden 2014 og har ærlige vandstationer i flere airside-steder på tværs af begge terminaler. Dette ærlighedsbetaling initiativ var en øjeblikkelig succes og er siden blevet kopieret af flere andre lufthavne. Normalt betaler ca. 92% af passagererne € 1 ($ 1, 18) afgiften for en 500 ml flaske vand.

Data fra denne prøve vil blive delt med deltagere i den kommende InspireFest Conference i Dublin som en del af en mini-hack konkurrence for yderligere at forbedre og forbedre Honest Eats konceptet. Deltagere, der deltager i konkurrencen, bliver bedt om ideer om, hvordan betalingssystemet kan gøres så friktionsløst som mulig, samtidig med at teknologien let overvåges og giver mulighed for kundesupport, selv om enheden ikke vil blive bemandet. Det vindende hold vil modtage to returbilletter til Hong Kong fra Cathay Pacific Airlines.