s seneste oversættelser til at gå ud over mennesker - s rejse blog

 
Anonim

Vi er kommet langt fra den ydmyge, hævede guidebog, der begyndte Lonely Planet-rejsen for over 30 år siden. Som tider er ændret, har det også rejse og dets relaterede teknologier. Rejsende ønsker deres information med det samme og i så mange platforme som muligt.

Som udgivere af rejses indhold på et øjeblik, arbejder vi konstant på at give vores brugere nye produkter og funktionaliteter til at imødekomme deres skiftende behov. Du kan få vores guider på flere sprog. Du kan få dem på din iPhone og din iPad. Du kan få vores lydvandringsture på din iPhone. Du kan ven os på Facebook og følge os på Twitter.

Fremkomsten af ​​sociale medier og populariteten af ​​memes har helt sikkert ændret den måde, vi deler og kommunikerer, og her på Lonely Planet er vi forpligtet til at bruge den til gavn for vores rejsende. I løbet af de sidste 12 måneder har vi modtaget, hvad der er kommet for at være en svimlende mængde af brugerfeedback, der anmoder om vejledninger i meme format.

Så vi er glade for at kunne meddele, at vi i dag lancerer en ny guideline i LolCat. "Vi er kommet til kittehz og kitteh-lufin travelrz", sagde en Lonely Planet-talsmand. "Vi elsker verden. Kittehs ønsker at erobre det. Iz et perfekt match ".

Det nye guideområde vil være tilgængeligt på print (god til makulering og tygning), og på iPad, en enhed, der har markedstestet kraftigt med katte. Det vil indeholde kulinariske højdepunkter, rodentruter og sovende hotspots.

Kommissærredaktør Formand Miaow og koordinerende forfatter Purrnest Hemingway sagde, at næste generations guider var kulminationen på ni liv værd at forskning, og at kunderne var sikker på at nyde dette næste kapitel i Lonely Planet-historien.

Katthistoriker Pritchard Snaggle sagde, at den ikoniske forlægger var med til at skabe ny grund til den ydmyge kitteh. 'Katte er nomadiske af natur og har rejst i århundreder. Det er vidunderligt, at Lonely Planet endelig har anerkendt dette med et produkt, der passer til deres behov og interesser. ' Spurgt, om det var synd, at det havde taget en internetmeme for at få katte de rejseguider, de fortjener, trak Snaggle op. "Det er i hvert fald intet at gøre med Justin Bieber."

I en gestus til fans bliver de første 1000 LolCat udgaver belagt i catnip.