Man rejser næsten 2300 km i modsat retning efter ombordstigning forkert fly

 
Anonim

Som filmskaberen Christopher Paetkau krydsede asfalten på Yellowknife Lufthavn søndag, kunne han ikke ryste fornemmelsen af, at noget ikke var helt rigtigt. Han blev booket på en First Air-flyvning fra Calgary til Inuvik, Canada med en mellemlanding i Yellowknife. Rejsen til Inuvik skulle have taget mindre end tre timer, men i stedet kom Paetkau til Iqaluit - 2260 kilometer i den forkerte retning.

Wildlife fotografen og filmskaberen ankom til Yellowknife Airport på søndag for at finde ground staff manuelt at kontrollere passagererne på grund af en computer fejl. Ved sin afgangsport blev tre fly opstillet udenfor klar til afgang, og der blev udstedt endelige bordopkald for hver af dem. Ifølge CBC Winnipeg vendte Paetkau tilbage til check-in desk for at bekræfte hvilken flyvning han skulle gå ombord. Hans id blev kontrolleret mod flyve manifestet og han blev sendt udenfor til asfalten. Efter et par minutter begyndte passagererne at komme hen til en af ​​planerne, så Paetkau fulgte dem, idet de antog, at de var bundet til samme destination.

Jeg gik bare ombord på den forkerte flyvemaskine og fløj til den forkerte destination. Kan ikke tro det.

Hvor skal jeg ende med det næste? #Arctic #firstair #yellowknife #airtravel @CBCManitoba #winnipeg pic.twitter.com/DfZYa4ATjW

- Christopher Paetkau (@ChrisPaetkau) 13. august 2018

Da han boardede sin flyvning, spurgte Paetkau flyvelederen, hvis de var på vej til Inuvik, og hun svarede "ja

.

til sidst". Lidt gjorde Paetkau klar over, at flyvelederen havde antaget, at han var sjov. Flyet gik ikke mod vest. Det var på vej øst for Iqaluit, omkring 2260 miles i den forkerte retning.

Det var først indtil halvvejs gennem rejsen - da flyet lavede et pitstoppe i Rankin Inlet, Nunavut - at Paetkau indså, at han var på den forkerte flyvning. Han spurgte en anden flyvetager, da de skulle ankomme i Inuvik, og han fortalte CBC, at hendes "ansigt faldt" da hun indså, at han var på den forkerte flyvning.

"Kvinden der fortalte mig, at vi i sidste ende ville komme til Inuvik, følte hun forfærdelig. Hun var som: 'Åh min Gud, jeg tog dig ikke alvorligt, som jeg troede, du var sjovt'. Faktisk havde den person, der havde boardet flyet foran Paetkau, spøgt bad den samme flyveleder, da flyet ville ankomme i Hawaii. Hun havde antaget, at Paetkau også spillede og havde reageret tilbage med en vittighed.

Paetkau havde intet andet valg end at fortsætte med det andet ben af ​​rejsen til Inuvik, da besætningen ikke kunne garantere ham en returflyvning på grund af høje vinde. På trods af gaffe og den 14-timers rejse rundt om den canadiske arktis var Paetkau fuld af ros for flyselskabet og sagde, at First Air crew gjorde alt, hvad de kunne for at hjælpe ham. Han blev efterhånden bragt tilbage til Yellowknife, hvor flyselskabet satte ham op på et hotel og fik ham på den rigtige flyvning den følgende morgen.

Han fortalte CBC: "Jeg er ikke ked af det. Jeg tror at du kunne sige [jeg er] taknemmelig, fordi de håndterede det perfekt. Et andet flyselskab har måske ikke. "

Slags utrolig, hvordan dette skete. Men jeg er på vej tilbage til #Yellowknife nu efter en tur på #arctic. Besluttet at gøre det bedste ud af det

.

det gjorde også @FirstAir kaptajnen og besætningen. Vi er knopper nu! pic.twitter.com/qVECX6OKeQ

- Christopher Paetkau (@ChrisPaetkau) 13. august 2018

I en erklæring til CBC sagde en talsmand for First Air, at flyselskabet var glad for at have gjort Paetkaus "uventede rejse så behageligt som muligt" og bekræftet, at de undersøger sagen.