#lpExpertHour: Er det tid til at gå tilbage til Nepal? - 's rejse blog

 
Anonim

Siden de katastrofale jordskælv, der ramte Nepal i april og maj 2015, har vi været forpligtet til at give rejsende den mest up-to-date og nøjagtige råd om rejser til landet.

Med Kathmandu og de omkringliggende dale er de mest berørte områder, har vi arbejdet sammen med et team af lokale forfattere på stedet for at producere informative artikler, give rådende råd om vores Thorn Tree forum og opdateringer på vores sociale medier konti.

Vi har også arbejdet med at revidere den nyeste udgave af vores Nepal og trekking guider, for bedst at rådgive rejsende. Begge nye udgaver vil være tilgængelige fra Lonely Planet butikken i december.

Mens meget af Nepal er blevet genopbygget af Nepalis i de sidste fem måneder, lægger vægt meget nu på, hvor hurtigt turister vender tilbage til landet og investerer i den lokale økonomi. I lyset heraf vil vores næste #lpExpertHour fokusere på rejser til Nepal.

Deltag i onsdag den 25. november, da Lonely Planet destinationsredaktør Joe Bindloss tager regimet på vores Twitter-konto for at dele hans rejse råd og besvare dine spørgsmål om rejser til Nepal.

Hvordan deltager jeg?

  1. Følg @lonelyplanet og hashtag #lpExpertHour på Twitter onsdag 25. november kl 16:00 GMT / 8:00 PST.
  2. Tweet os dine spørgsmål ved at inkludere vores håndtag @lonelyplanet og hashtag #lpExpertHour.
  3. Hold dig opdateret på vores feed for at se råd og svar direkte fra vores Nepal destination editor, Joe Bindloss. Mens vi gør vores bedste for at besvare dine spørgsmål, kan vi ikke garantere, at vi vil være i stand til at svare på hver eneste.

Introduktion til vores Nepal destination editor

Joe Bindloss er Lonely Planets destinationsredaktør for det indiske subkontinent og forfatteren af ​​mange udgaver af Lonely Planet's Nepal og Indien guidebøger, herunder den foregående udgave af Trekking i Nepal Himalaya . Joe besøgte først Nepal i begyndelsen af ​​1990'erne og blev straks forelsket i sine spektakulære vandreture og den komplekse, flerlagede kultur i Kathmandu-dalen. På sine mange ture til Nepal har Joe erobret nogle af verdens højeste pass, dræbte maoistiske oprørere og overlevet bjergtandlægning - muligvis den største udfordring i hans 20-årige skrivekarriere. Følg ham @ Joe_planet.

Overskrift til Nepal? Rejsevarsler til Nepal og opdaterede råd vil blive delt her, og nylige konti fra rejsende kan findes via vores Thorn Tree-tråd. Hold også øje med vores blog for en runde op af #lpExpertHour.