Lige tilbage fra: Venedigs rejse blog

 
Anonim
Claire og familie nyder deres udforskninger i Venedig © Claire Richardson

Claire Richardson, billedredaktør for Lonely Planet Traveler magazine, for nylig vendt tilbage fra en tur til Venedig, Italien.

Fortæl os mere

.

Min familie og jeg var i Venedig fejrer min svigermor fødselsdag. Det var min første gang at besøge i over 10 år, og der var så meget at se og genopdage. Da det var en kort weekendophold, besluttede vi at forblive centralt i San Marco-distriktet, mellem to af sine mest berømte steder - Rialto-broen og Piazza San Marco.

I en nøddeskal

.

Venedig er en bemærkelsesværdig by, bygget på over 100 små øer i en lagune i Adriaterhavet, i det nordøstlige hjørne af Italien. Der er ingen veje, kun vandveje og folk skal komme rundt til fods eller med båd. Du har muligvis set Venedig tusind gange på et postkort, men stranden i gader, kanaler og marmorfacader ophører aldrig med at overraske dig.

Kigger gennem kolonnerne på piazzaen mod St Marks Basilica og Campanile © Claire Richardson

Du ville være en muppet at savne

.

Den fantastiske Piazza San Marco. Det er værd at komme der tidligt for at opsuge seværdighederne før folkemængderne dukker op. Der er ikke noget som at gå mellem piazza søjlerne og stirre på kvartererne i Markus Basilika for første eller hundrede gang; Guldbladet glintede i sollyset og Campanile, der stod højt over dig, hvor Galileo engang stod og peerte gennem sit teleskop. Hvis du er der om aftenen, fylder piazzaet med klassiske melodier som musikere tager til gulvet.

Hvis du gør en ting

.

Skrub af! Jeg ved, det er en kliché, men det er virkelig den bedste måde at udforske Venedig. Det er en labyrint af stramme gyder og små broer, der fører dig frem og tilbage over kanaler som gondoler glider under. Jeg elskede langsomt meandering langs de smalle passager, browsing i butiksvinduer. Du kan blive vidunderligt disorienteret, men kig op og hjælpsomme venetianere har opstillet forskellige tegn, der leder dig til enten Rialto eller Piazza San Marco - så du er aldrig virkelig tabt.

Lad os slippe for enhver turisme kliché bekymringer og nyd din gondol tur gennem kanalerne © Claire Richardson

Fave aktivitet

.

Et af højdepunkterne i vores tur var at tage en solnedgangsgondol-tur. Det kan virke som en meget turistagtig ting at gøre, men det giver dig et vidunderligt perspektiv af byen fra vandet, som du ikke kan komme fra at gå. Venedig begynder virkelig at give mening, mens du langsomt går langs kanalerne, efter vandige ruterhandlere og deres varer har navigeret i generationer.

Vi flydede under den storslåede Rialto-broen, mens vi tog i udsigt til Canal Grande, før vi gik ind i stridene i smalle vandveje. Gondolierne vil forreste dig med Venedigs historie og fakta om deres gondoler, mens du dirigerer sammen - du kan endda blive behandlet med en sang eller to!

God grub? Jeg gik på mission for at finde cicchetti, traditionelle venetianske tapas, mens jeg var i Venedig. Jeg ville læse om disse velsmagende små snacks, som lokalbefolkningen har en tendens til at have midt om morgenen eller i den tidlige aften med et glas lokalvin. De koster mellem € 1 - € 2, 50 hver og serveres hele dagen på traditionelle bacari (vinbarer). Fælles eksempler er polpette (italienske kødboller) og b accalà (creamed torsk) på bite-size crostini.

Se interviewet

Ønsker du flere bag-scener-eventyr? Find ud af, hvad Associate Product Director Angela Tinson fik op på sin seneste rejse til Nepal.