Deltag i en skare - 's rejse blog

 
Anonim
I dag har vi lanceret et nyt beta grupper værktøj, der gør det muligt for folk med fælles rejseinteresser at samles på ét sted, tilslutte og starte en samtale.

Denne første version af grupper giver deltagerne mulighed for at sende meddelelser, dele fotos og kommentere begge dele. Det giver også rejsende mulighed for at tilføje nyttige applikationer til deres gruppe, såsom en læseliste eller rejseprogramgenerator. Vi inviterer udviklerfællesskabet til at skabe kølige og nyttige applikationer til dig, og hvis du selv er udvikler, se hvad du kan komme med!

Grupper er et beta-produkt, så der er stadig ting, der måske ikke fungerer helt rigtigt, og der er helt sikkert ting, vi vil tilføje, at vi endnu ikke har fået.

Din feedback er vigtig, da vi vokser og udvikler denne funktion, så vi opfordrer dig til at videresende enhver feedback, du har omkring fejl, brugeroplevelse, ideer og forslag til forbedringer (vi har meget, vi gerne vil gøre, men vi vil gerne sørg for, at vi skaber ting, du vil bruge).

Du kan deltage i denne tilbagemeldingsgruppe, poste på Check in med Lonely Planet filial på Thorn Tree, eller send en mail til

Kom ind og få et spil: www.lonelyplanet.com/groups

Du vil også bemærke nogle grundlæggende forbedringer af dine profiler, der er rullet ud i dag - du kan nu tilføje en personlig avatar, mere information om dig selv, og du har starten på en aktivitetsstrøm, så andre kan se, hvad du har været på omkring lonelyplanet .com.

Vi glæder os til dine indtryk og ideer.

[Foto: Bahman]