Gå troppo: Costa Ricas bedste strande

 
Anonim

Lad os komme lige til punkt her. Costa Rica kan have nogle af de mest fantastiske regnskove og dyreliv på planeten, men det har også nogle virkelig fantastiske strimler af sand. Uanset om du er ivrig efter at krops surfe i nedbrudssprayen, eller bare tilbringe dine dage med at opsuge strålerne, er en ting helt sikkert - Costa Rica er en strand elsker drøm.

Playa Negra

Som navnet antyder, er denne meget elskede strand nær den reggae-brændte by Cahuita dækket af mørkt sort sand, der positivt skinner på en solskinsdag. Selv om sandet kan blive lidt varmt omkring middagstid, skal du ikke bekymre dig, da du aldrig er langt væk fra det turkisske vand i Det Caribiske Hav.

Playa Tamarindo

Kendt i de fleste cirkler som Playa Tamagringo, er dette mere velhavende og turistmæssige strandmål hjemsted for landets varmeste ocean-side natpletter. Sikker på, Tamarindo er ikke det mest autentiske sted i Costa Rica, men det kan helt sikkert være meget sjovt, hvis du går med det rigtige tankegang.

Mal País & Santa Teresa

Kram på toppen af ​​Nicoya-halvøen er Mal País & Santa Teresa sikkert ikke de letteste steder at få adgang til. Det er dog værd at opmuntre de ujævne veje og støvskyder til chancen for at surfe langs en uberørt strækning af vildmarksbagt strand.

Montezuma

Få destinationer i Costa Rica tiltrækker så stor en legion af hengivne som Montezuma, som er et klassisk backpackerparadis ved den sydlige ende af Nicoya-halvøen. Men du vil ikke føle sig som en af ​​masserne, da der er endeløse miles af tom vildmarksstrand her for dig at udforske.

Playa Conchal

Formentlig den smukkeste strand i Costa Rica, lille men aldrig undervurderet Playa Conchal er dækket af en fin sprinkling af knuste skaller. Når du vade gennem krystallinsk vand på jagt efter en mindeværdig souvenir, skal du pause et øjeblik for at reflektere over, hvor vidunderligt det er at være i paradis.

Manzanillo

Bogstaveligt talt ved afslutningen af ​​vejen på den caribiske kyst, fredet idylliske Manzanillo en postkort-perfekt strand med pulver hvidt sand. Lej en pushbike fra nærliggende Puerto Viejo de Talamanca og cyklus indtil du hører den styrtende surf.