Få en smag af Japan i Nashville med Southern-brewed skyld

 
Anonim

Nashville har som mange amerikanske byer oplevet en eksplosion af håndværksbryggere og destillerier i de sidste fem år - byen er nu hjemsted for mindst et dusin ølbryggerier, halvtreds destillerier og cidery. Men den nyeste tilsætning til håndværksdrinkscenen i byen er en, man måske ikke forventer: håndværksskat, den traditionelle japanske drikke fremstillet af fermenteret ris.

Byron Stithem, indehaver af Nashville's Proper Sake, blev forelsket i skyld, mens han levede i New York City. I 2013 vendte han tilbage til Nashville for at rejse en familie og forfølge denne "off-the-wall business venture", som han forklarer til Lonely Planet News. "Syden har gradvist bygget sin sag som en bastion for progressiv mad og drikkevarer i løbet af det sidste årti, og [begyndelsen af ​​et skyld bryggeri] syntes at være en økologisk tilføjelse til scenen, " siger Stithem. "Det, eller jeg ville bare gøre det så dårligt, ville jeg have rullet terningerne mod min bedre dom alligevel!"

Proper Sake er beliggende i et tidligere lager lige uden for downtown Nashville, og er et kompakt, træpanelrum med et par hyggelige kabiner, grønne hængende planter og en bred smagningsbar. Smagningstiderne er åbne fra kl. 4-9 på fredage og kl. 19.00 på lørdage, og mindst tre sorter af Junmai skyld er altid tilgængelige. Alt skyldes brygges lige der på stedet ved hjælp af japansk ris dyrket i Arkansas og malet i Minnesota, og Stithem vil ofte tage besøgende tilbage til et kig på processen, hvis det ønskes.

Hidtil er Proper Sake det eneste skyld bryggeri i Tennessee, og en af ​​kun omkring 15 i USA. Fordi den amerikanske skygge-scene er så lille, er den stramt, siger Stithem. "Hidtil har det været utrolig samarbejde og forhåbentlig fortsætter i den retning. De fleste af os gør vores bedste for at opretholde japanske traditioner, mens vi forsøger at gøre vores drikkevarer tilgængelige og tilgængelige for den amerikanske offentlighed. "Stithem har høje forventninger til skyld i USA, idet han citerer sin nuancerede endnu omfattende smagsgane, som han ligner til vin. "Når folk begynder at forstå skyldens alsidighed, tror jeg, du vil begynde at se det på menuer og i hjem overalt i staterne."