Fem rejsefotografi essentials, der ikke vejer dig ned

 
Anonim

Nogle af dine bedste rejsebilleder vil være væk fra manchet, spontane anliggender, men ved at tage nogle få grundlæggende sæt kit - som et stativ, zoomobjektiv, polariser og GorillaPod-greb - kan du sikre dig, at du er klar til at få det bedste ud af en gylden mulighed . Her er en runde af det bedste fotograferingssæt til slynge i din dagspakke.

1. Kompakte kameraer

Lyt ikke til de gamle skolepurister - i disse dage bliver skuddet vigtigere end stamtavle af kamera, du bruger, det være sig en iPhone eller praktisk kompakt. Nogle foto opps kræver en hurtig tegning, og spejlreflekskameraer (selvom professionelle) kan være klumpede og akavede at lokalisere på et øjeblik. Når du har skruet på den rigtige linse, er dit valgte emne gået videre.

Dette skud blev taget på de græske øer med et Panasonic Lumix kompakt kamera. Med Zakynthos tilbageløbende i afstanden var der en perfekt blå himmel omkranset med et lavt bælte af skyer og et rige marinhav i modsætning til den ortodokse præst og nuns kråsorte kappe. For at opnå dette billede rullede jeg hurtigt tre eller fire skud med en ISO-indstilling på 200 for at kompensere for den solopblussende glans med en lukkertid på ca. 1/400 sekund. Når jeg vendte tilbage til Det Forenede Kongerige, beskærede jeg billedet lidt på min Mac for at personliggøre de to centrale figurer.

2. Mini-stativ

For nærbilleder, der kræver stabilitet ud over evnen til en menneskelig hånd, er et stativ din bedste ven. Dette skud af friskfanget blæksprutte på Nisyros fanger essensen af ​​de græske øer: fiskeri og havet. Nærbilledet fanger tentakelens fremmede succulens ved hjælp af bracketingfunktionen på min Nikon D3100, som tager flere billeder af samme emne ved hjælp af forskellige kameraindstillinger. Jeg har koncentreret fokus på lige højre side af rammen for at gøre det mere interessant. Tentaklerne gik ikke overalt, så jeg havde masser af tid til at ramme skuddet med et fint fokus og brugte timerfunktionen, så kameraet ikke ville ryste, da jeg trykte på knappen. Bærbar og letvægt, til lange eksponeringer om natten eller i svagt lys eller fin detaljerede skud som dette, er et stativ afgørende.

3. Se den magiske

Underskud ikke den ydmyge armbåndsurets styrke - det gør det muligt for dig at holde din aktivitet sammenfaldende med dagens optimale belysning. Billeder taget lige efter daggry, inden solen begynder at dominere himlen og overbelaste alt i sin blænding, fange emner i et blødere lys, belægge bygninger i ravfarvefarver og uddybe et billede med kontrastfarve. Naturen giver fotografen en anden mulighed for at fange noget, som de ikke lykkedes at komme ud af sengen for i form af en "magisk time" før skumringen. Lys på dette tidspunkt af dagen er ofte honning-tonet, forlængende skygger og tilføjer tekstur. Havblænding fra sollys, som i dette skud af Malawi-søen, er heller ikke et problem, da solens lys tidligt om morgenen og den magiske time er vandret vinklet. Så sæt din alarm eller vær forberedt på at vente på den sene eftermiddags sol for at opnå skud, du vil være stolt af i de kommende år.

4. Zoom linse og SLR polarisator

Fotografer fortæller dig at passe på at arbejde med to ting: børn og dyr. Begge er tilbøjelige til at bevæge sig impulsivt og have bedre ting at gøre end at spille på din linse. Dette skud - taget på en strand tæt på, hvor Richard Burton filmade Night of the Iguana - indeholder begge. Iguanerne fik lov til at få en dukkert af sin ejer, mens den lille pige, min baggrundsfarve, havde travlt med hendes spand. Jeg ventede på, at de to konvergerer, og for ikke at spøge iguanaen, brugte man en zoomobjektiv fast lavet til jorden på et stativ. Dette tillod mig at gå lige tæt på at fange dens smukke skalaer. Hvis din zoom har en billedstabiliserings- eller vibrationsreduktionsomskifter, skal du sørge for at den er tændt, og for dyreskud med en zoom skal du altid bruge et stativ.

Mit andet vigtige stykke kit i dette skud er en polariser. Omkostning omkring US $ 45, dette væsentlige sæt kit skruer på din SLR-linse og gør et godt stykke arbejde med at nulstille solblænding på genstande, refleksioner og vand og dybere farver, især blues. Den mexicanske himmels herlighed er her takket være polariseren, plus dens farvemætende effekt på pigens spandens livlige appelsin. Det blev skudt om middagstid, og polariseret tillod mig at forbedre himlens blå og fordybe kontrast med æggens farve og tilføje skarphed til skalaerne.

5. Multi-shot mode og GorillaPod greb

Enhver kompakt eller spejlreflekskamera, der er værd at saltet, vil have en sportsfunktion eller multi-shot-funktion. Førstnævnte giver dig mulighed for at skyde med en hurtig filmhastighed til at optage hurtige bevægelige motiver, der ellers ville være sløret, mens sidstnævnte giver dig mulighed for at tage et par billeder pr. Sekund, hvilket maksimerer dine chancer for at få en anstændig. Skudet nedenfor blev taget i den gamle by Luang Prabang i Laos. Templet og drengen leger med en rattan fodbold blev taget ved hjælp af en GorillaPod (www.joby.com/gorillapod, omkring US $ 20) knyttet til en lavtliggende frangipani gren. Lyset var fading, så jeg slog op filmhastigheden på min kompakte, og brugte multi-shot mode til at få en følelse af bolden i bevægelse.