Bedste udendørs aktiviteter i det sydlige Utah

 
Anonim

Der er noget om coyote-møder-road-runner ørkenskabet i det sydlige Utah, der tiltrækker udendørs eventyrere. Faktisk er der så meget at gøre, at du kan tilbringe en levetid med at udforske slotspanierne, udflugtede slickrockstier og sinuøse floder. Gør dig klar til at blive snavset - vi mener virkelig snavset - med disse top ørken eventyr.

Mountain biking

Mens der er masser af evergreen-sidede single-track nordpå, handler det sydlige Utah om slickrockstier (så opkaldt til stiernes sandstenstruktur), syge nedstigninger nedover buede, banede ruter, sand op til dine øjenkugler og uendelige solrige dage. Det hele starter og slutter i Moab. Bare vandre ned Main St og undre sig over antallet af cykelbutikker, og du ved, at du har fundet Amerikas største, dårligste og smukkeste cykelmekka-apolis. Kom i foråret eller efteråret for at undgå varmen, og bring altid dobbelt det vand du tror, ​​du skal bruge.

  • Du kom ikke helt til Utah for ikke at køre Slickrock (utah.com/mountain-biking/slickrock). Det er uden tvivl en af ​​de mest berømte mountainbike ruter på planeten. Den 10, 6-mile-sløjfe tager dig ud og tilbage på tværs af Navajo sandsten plateau med bemærkelsesværdige udsigt over Colorado River nedenunder.
  • White Rim Trail . Besøg alle Canyonlands National Park har at byde på denne multi-day 100-miler. Du får se lidt af alt på et spor, der selv er åbent for begyndere. Lav planer tidligt Campingpladser fyldes hurtigt op.

Sejlads

Uanset om du kan med kano, flåde, dory, husbåd eller kajak, vil floder og vandveje i Utah fascinere dig ved hver tur. Og der er ingen bedre måde at komme rigtig dybt ind i backcountryen end om bord på en flåde eller kano (trods alt i modsætning til backpacking kan du medbringe alt det øl du ønsker).

  • Både Colorado og Green Rivers springer gennem hjertet af Canyonlands National Park. De øvre dele af disse er perfekte til fladvand kano eller kajaksejlads. Fald ned under sammenflugten mellem de to floder i Cataract Canyon, og en kæbe-clenching klasse III sektion vil få dit hjerte til at pumpe og dine tænder chatter. Gå op højere på Green River til Desolation Canyon for Grand Canyon-lignende synspunkter, og godt masser af øde.
  • Lake Powell. Forestil dig at tage en af ​​de smukkeste kløfter på jorden og oversvømme den. Hvad du ville ende med er en glittende vandvej fanget mellem tårnhøje sandsten spirer, en veritabel Waterworld uden de store budgetter og dårlig skuespil: Lake Powell. Måske var Edward Abbey ret, vi burde ikke have oversvømmet det, men tilbringe en uge på en husbåd, der fester sammen med venner og kører ud til tabte bugter, og du kan smide din kopi af Desert Solitaire.

Canyoning og vandreture

Du behøver ikke en båd eller en cykel eller en autocamper til korrekt at udforske alle de pragtfulde sydlige Utah. Faktisk er den bedste måde at udforske dette delikate hjørne af jorden på dine egne to fødder. Der er multi-dages rygsæk og enkeltdags hoveder til buer og oversigter, naturlige broer og slangekanter. Hvis du er her om sommeren, skal du have en gallon vand pr. Person pr. Dag. Tænk på en forårs- eller efterårstur, eller stå op tidligt for at udnytte køligt solopgangst vejr.

Arches National Park. Du vil sandsynligvis slutte sig til udkanten af ​​byen for at se på Delicate Arch (det er mindre end du havde forestillet dig) på et tidspunkt under dit Arches besøg, men folk i det kendte hoved til den brændende ovn i timevis timer går tabt og bliver fundet igen i en sandsten labyrint. Første timere bør overveje at gå på en ranger-ledet vandretur.

  • Bryce Canyon National Park. Gå ud for en dag eller en bånd på en pakke til en flerdags tromp på denne ugudelige wild nationalpark. En top pick for fit vandrere er Fairyland Loop, en otte mile jakten, der fører dig gennem den nordlige del af parken forbi toppling hoodoos og canyon fælge.
  • Grand Staircase-Escalante National Monument. Denne park er næsten dobbelt så stor som Rhode Island, hvilket giver mulighed for masser af vandreture og canyoneering eventyr. De mest ikoniske vandreture tager dig ind i slotspanjer så smalle at du kan røre vægge på begge sider. Gå ikke glip af vandreture som Dry Fork, Coyote Gulch og Upper and Lower Calf Creek, og vær meget forsigtig med flash oversvømmelser - især i det tidlige efterår.

Klatring

Når vinden og elementerne rammer Utahs sandsten, danner de en rig mørk patina kendt som ørkenlak. Havene af tomme vægge af ørkenlaks ripple sig gennem dette canyonland, og store klatrere kan bruge flere måneder på at udforske klassiske områder. Traditionelle klatrere vil have brug for et stort gearstativ (den berømte Supercrack Buttress i Indian Creek tager mindst seks nr. 2 klatringskamre), mens sportsklatrere skal kigge på Potash Road og Big Bend for lettere vejkørsel og klatring.